Adakah anda akan mengesyorkan laman web ini kepada rakan anda?

Terima kasih atas pendapat anda!               
NEW-Period-Care-1500x500.png

Invisible Fit

2 produk

Libresse® Invisible Fit disyorkan untuk seluar dalam S dengan ukuran pinggul kurang daripada 86cm. Direka khas dengan SecureFit™ dan DFC yang dipatenkan, pad Libresse® mengikut kontor badan wanita untuk padanan dan serapan yang lebih baik. Rangkaian termasuk: aliran sedikit - Ultra Thin 24cm ke aliran banyak - Slim Night 32cm 

Slim Fit

6 produk

Libresse® Slim Fit disyorkan untuk seluar dalam M dengan ukuran pinggul diantara 86-91cm. Direka khas dengan SecureFit™ dan DFC yang dipatenkan, pad Libresse® mengikut kontor badan wanita untuk padanan dan serapan yang lebih baik. Pilih diantara wing, non wing, tanpa haruman atau dengan haruman teh hijau. Ataupun.... cubalah semua! 

Maxi Fit

7 produk

Libresse® Maxi Fit disyorkan untuk seluar dalam L dengan ukuran pinggul diantara 92-98cm. Direka khas dengan SecureFit™ dan DFC yang dipatenkan, pad Libresse® mengikut kontor badan wanita untuk padanan dan serapan yang lebih baik. Pilih diantara wing, non wing, tanpa haruman atau dengan haruman teh hijau. Ataupun.... cubalah semua! 

Long & Wide Fit

2 produk

Libresse® Long & Wide Fit disyorkan untuk seluar dalam XL dengan ukuran pinggul lebih daripada 99cm. Direka khas dengan SecureFit™ dan DFC yang dipatenkan, pad Libresse® mengikut kontor badan wanita untuk padanan dan serapan yang lebih baik. Aliran sedikit atau banyak, kami mempunyai produk yang sesuai untuk anda!

Produk penjagaan harian dengan bayang-bayang berlatarbelakangkan warna merah jambu - Libresse

Terokailah lebih produk Penjagaan Harian

Produk penjagaan harian dengan bayang-bayang berlatarbelakangkan warna merah jambu - Libresse