Libresse

Sebagai salah satu jenama perlindungan wanita yang terkemuka di Malaysia, Libresse sedar bahawa keselesaan adalah seiring dengan perasaan ‘penuh keyakinan’. Kerana dalam kehidupan, keyakinan diri membolehkan anda menangani segala cabaran. Oleh itu Libresse komited untuk membantu wanita menyerlahkan diri mereka dengan produk yang direka untuk memberi mereka keyakinan supaya dapat menghadapi segala cabaran. 
 
Libresse menyediakan pelbagai tuala wanita yang menawarkan perlindungan daripada kebocoran; lapisan pad yang nipis berbentuk unik yang padan dengan bentuk badan dan produk yang menjaga bahagian intim secara aktif, supaya anda boleh hidup dengan penuh keyakinan setiap hari – walaupun ketika anda didatangi haid.

Nikmatilah. Hidup Penuh Keyakinan.

Essity, syarikat induk kami

Essity ialah syarikat produk kebersihan dan kesihatan yang terkemuka di dunia. Kumpulan syarikat ini membangun dan mengeluarkan produk penjagaan peribadi, produk tisu dan produk kesihatan yang mampan. Jualan beroperasi di kira-kira 100 buah negara di bawah jenama yang mantap, termasuk jenama global terkemuka TENA dan Tork, dan jenama serantau, seperti Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda dan Zewa. Ibu pejabat Essity yang disenaraikan di NASDAQ OMX Stockholm, terletak di Stockholm, Sweden.

Untuk maklumat lanjut, lawati www.essity.com